Thursday, July 30, 2009

BTOL KE ADI DA TAW PSL BLOG NIE??


weiy korank Tlg aku..

aku cuak ni coz td aku bkk blog ni jap nk ushar comment,then lps 5 mnit camtu adi dtg ckp "wei rip,aku dgr ko de blog sndiri..btol ker??,aku da bce da.."(situations ni blaku kt makmal ict)

aku anggok jer n tros tkr topik len..

jantong aku ckit pny kencang r..

mne x nye..

contents dlm blog ni kn kbnyknnye psl LAKI tu yg mrupekn mmber bek dier..

tp ble aku p.k blek aku rse die nmpk aku bkk blog ni je then tros tny cam tu..

mayb nk cuakkn aku,die kn ske men2 ckit..

tp seriously mmg aku cuak klu2 blog ni DIBACE oleh LAKI tu..

tp klu it is really happen pown aku xley wtpe..

LET ME EXPLAIN.

-ni kn BLOG aku skati aku r nk tlis pe pown..

-aku tlis psl die pown sbb aku BENGANG n die yg wat aku BENGANG..

-yg pnting aku x publish pown nme dorank..so?xyh risau..

-n law btol dorank taw aku mntak maaf k?


to raje,mira n all..

-cmne nie weiy..??
-ptt ke aku delete blog ni??

5 comments:

MiraSyazwani said...

takyah delete la arip.
biar jela..
hak kte, kte an tulis pe..
&& biar dyorang tau pe y kte ta puas hati ngan dyorang..
nk ckp direct ta brani,..
inilah gne nyer blog:)

shira said...
This comment has been removed by the author.
shira said...

relek sudeh..
die nk marah arif , ape hak die , harap jer pkai songkok segale , baik di mte sume cikgu , tpi prangai cam setan..
ktorunk pon naik meluat tgok doang..
eeww , plez la , org lain pon couple gak, tpi x la steruk doang..
org bodow jer yg wat cam doang 2..
cila'e pnye laki..
laki 2 mmg hipokrit gler arh , benci tol uyun..
n lgi bgos lau die dah bce n tau..

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

bot gak mira..tp sometimes cuak gk..
its ok..
its my blog right..??
uyun.kaw ni mulot puake seyh..
arif pown nk ckp cam 2 tp blom msenye lg..

rain said...

xyah delete arr...
slumber rock jer...

Hak cipta ayepabrahman | Terima Kasih !