Thursday, July 30, 2009

satu lg hari yg biase..


skunk ni aku tgglkan dlu cter psl pasangan lpe dri tu..

maybe aku akn post esok or luse law de mood..(huh)

mm..

td time lek dr skewl pompuan tu pndng2 aku,but aku wat donoe jer..

x kuase nk mlayan..

aku taw die nk tegor aku tp dier x brani..

da la mls nk cter psl dier..

buank jap..

ari ni ari yg biase je bg aku di mne klas tu xkan idop law xde aku,wak,capiq,naja n zaf..

raje n ratu lawak dlm klas..

n aku n acap plak x abes2 nk SENDE laki tu..

ktorank pggl dier ANK PENGETUA..

y??
coz die da nek lemak da..

bngang je aku tgk..

skati die jer nk dtg kol bpe..

kdg2 kol 8 or 9..

n 4 me x dtg lg bgsz..

kn3??
c acap plak x abes2 cuak c LELAKI 2 taw..

bnyk kali aku ckp xdenye die taw..

law taw pon die ley wtper??

die 2 a bit like PONDAN..

mak aku pown ckp die cam PONDAN..

ha2..

mmg pown..

td time die msk cluz tgn die ke bwh (cmne nk ckp ek??)alaa korank taw kn tgn PONDAN cane??

cam 2 r dier..

sometimes geli aku tgk dier..

maybe die GAY..??
I DONT THINK SO..

HOPE NOT..

mm..hope die x nek la LEMAK dier tu pasni..

nyampah,bosan,giler,sewel,sengal..

argghh..

3 comments:

rain said...

aku pn ada gak ternampak dia wat tgn cam pondan tuh...
tp xkan arr kan...org ALIM, xkan la gay an??

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

esh kaw..
confirm la xde an??

rain said...

ish...xde3...
tgn kiter ni jer yg jahat sgt...
org ALIM, pakai SONGKOK xkan la mcm tuh...
xbaik tau ;p

Hak cipta ayepabrahman | Terima Kasih !