Wednesday, July 29, 2009

pasangan lupe diri..


aku bkn nk ckp besa or what..

a little bit "BENGANG"..

ngn sape??

mm aku still takot nk publish nme dorank kt cni..

u guess k??

bile c pompuan ni lom dpt mamat yg sekelas ngn aku ni bkn men lg die over soh aku tny mcm2 kt mamat nie..

kire cam org tgh between them..

bile da dpt da jd sial ngn aku..

(lpe KAWAN)!!

so??aku diam je la..

mmg tu je pon yg aku mmpu bwat..

mls nk pk bnde2 bodo camtu..

yg si mamat ni plak aku igtkn alim r sgt but sme je kot ngn laki len..

mamat ni LEPASAN TAHFIZ K??

c mamat ni pon ske kt dak pompuan tu actually..

diPENDEKkn cite dorank da kapel..

bile masing2 de probs aku gk jd mngse..

da settle die cmpak aku..

(BNYK KALI K)

bkn touching tp mm trase ckit kowt..(huh)

lastly aku decide better aku jaohkn dri dr dorank..

nyampah..

yg aku mksdkn lpe dri tu dorank da pndai plak wat bnde2 x snonoh..

even bnde 2 x trok sgt tp trok bg aku..

x ptt jd kt dorank coz dorank ni da de angan2 nk bina idop sme2..

(tuiihhh)

aku pnh advice pompuan ni psl bde tu (baek aku ni eh) die wat slumber jek n bnde tu xde pape sgt ktenye..

lan-x dorank la k..

i've tried..

law korank,pe yg ptt korank wat??

bnyk lg cter psl mamat ni aku nk cte 4 the next post..

mamat ni pown cam x puas ati ngan aku je..oops i think tmasok si SYAFIQ..(panjang)

cam nk seperate aku n syafiq from pompuan tu..

bla la wey..

kaw yg nyebok kt SEMESTA nih..

da2,mkin pnjng aku cite makin puake jari2 aku nih..

esh



4 comments:

MiraSyazwani said...

mira tau spew.
jelas dan nyata.

rain said...

jelas terang dan nyata dow...
hahah...

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

mm..
aku da agk dA..
law aku x publish nme dorank pon xpekn..

gurlz16 said...

hahahaha....dasyat2...

Hak cipta ayepabrahman | Terima Kasih !