Friday, July 31, 2009

pasangan lupe diri (eps 2)




hey blog..
td kt skewl dr pg smpai blek ktorank kt makmal ict coz de pentaksir dtg tok check assignment yg mnyekse jiwe aku..
blablablabla...
tah npe tgrak plak hati aku nk tegor si SONGKOK (nme bru yg aku bg tok LAKI tu)
aku tny "wei,cane kt dlm td??settle??"(nme die dpilih oleh pentaksir tok disemak file ny yg blaku di satu lg side makmal kt blakang)
die x jwb..dier anggok jer..
dr cni aku dpt teke npe die anggok jer..
mesti si RABON (nme pompuan tu plak) de cter yg aku da x btegor ngan si RABON..
thats y si SONGKOK pn da wat bodo ngan aku..
sblm ni law aku ckp spatah,bpuloh2 patah die bls..
die igt per??
die bgs sgt??
blek r weiy..
aku rse law xde aku xdenye PERCINTAAN MERENG between si SONGKOK n RABON..
X KENANG BUDI btol..
.
td aku de tpikir nk tegor si RABON tp it means aku da mngalah tok BENGANG kt dorank..
let it be laa..(korank rse??)
suggest k??

ok la..
smpi plak SESI JARI-JEMARI PUAKER..
(ready?)
-aku geli doe tgk si SONGKOK..
-Y?
-tgn die bnyk bulu..(ieww..)
-serious beb,die first teenage yg aku tgk camtu..
-LEBAT..
-ACAP pown ckp camtu..
-nnt law aku bley capture tgn dier aku post kt cni..(ha3)
[semak la blog aku ni nnt]

11 comments:

esyah said...

huish...kau nih arep.
beragak lah nk kutuk pun..
dia x kenang budi ko, tggu jelah. nnt dorang dpt lah blsnnya.
x susah ma..

psal bulu2 tuh..no komen. hahahaha

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

ala weiy lpk r..
BENGANG BEB..

esyah said...

hahaha...aku taw ko bengang. luahkan perasaan anda yer.
=))

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

thats y la aku wat blog ni..
nk luahkn ni..
ko plak yg marah2..
hmm

esyah said...

aku x marah lah...just ckp.
up to u lorh nk ckp ape. haha.
nk kata aku sokong pun x, x sokong pun tak.
aku baca jer. hehehe =))

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

OK..
ITS BETTER..
ASL AKU XLEH NK FOLOW BLOG RAJE?

esyah said...

xtaw lah...ko msukkan lah url dia. kt manage

shira said...

org kate tgan bnyk bulu nie gler .....
hahaha..
org kate la , bukan uyun kate..

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

ha2..
uyun ni lg dahsyat..

rain said...

oi, bulu orang pun nak citer ke??
ape kes tah!
bulu2 xyah citer arr...geli tau x...

Mohamad Arif Ab Rahman (ayep) said...

truly..
da r..
ttp kes..
sori..!!
nyesal plak aku type camtu

Hak cipta ayepabrahman | Terima Kasih !